Aktuálně nejste přihlášení. Přihlašte se nebo se registrujte zde.

Imuni první narozeniny

Dne 22.8.2021 společnost Imuni Vitality World oslavila své uplně první narozeniny.

V nedělní podvečer jsme se sešli v úžasných prostorách hotelu Marriott v Brně. Akce se nesla v uvolněném slavnostním duchu. Po úvodním slovu zakladatelů Michala Kubánka a Martina Halma následoval slavnostní přípitek.

Předali jsme přes 40 certifikátů jako gratulace k nově dosaženým pozicím partnerům Imuni. Vzhledem k tomu, že Imuni teprve dělá své první krůčky, nás tento rekordní výsledek utvrdil v tom, že to co děláme má smysl a obrovský dosah, který každým dnem roste.

Inspirativní řeč Davida Zbojka

Událost uzavřel svým inspirativním výstupem vynikající řečník David Zbojek. Při Davidových slovech byl ve vzduchu cítit téměř hmatatelný elektrizující náboj energie růstu a změny, která naplní každého, kdo se ji otevře.

Tímto ještě jednou děkujeme všem, kdo se narozenin účastnili a také všem, kdo se na projektu Imuni podílejí a to jste především vy partneři Imuni.

Na cestě k úspěchu

V nejistých a mnohdy divokých vodách každodenního života není vůbec snadné zachovat si jasnou vizi. Úspěch, který jsme za tak krátkou dobu od založení společnosti dosáhli, je výsledkem práce nás všech. Nikdy bychom ho nedosáhli, kdyby jsme se rozhodli pouze prodávat produkty. Imuni nejsou jen prémiové přírodní doplňky stravy. Imuni je v první řadě řešení a změna. Je to vůle vystoupit z komfortní zóny a změnit svůj život i životy ostatních k lepšímu. Ten, kdo má tento mindset ví, že tak silné vizi nemůže odolat žádná překážka.